frikadeller

Tre nemme hverdagsretter som børnene vil elske

Tre nemme hverdagsretter som børnene vil elske

Har du børn og et fuldtidsjob, har du helt sikkert oplevet, at du ikke har så meget tid til at tilberede mad, som du gerne ville. Det gør, at du ofte må finde på nogle hurtige løsninger, så alle kan blive mætte. Men hvad skal du så lige finde på, når du står og er helt idetom?

Vi giver dig her tre bud på nemme retter, som du hurtigt kan tilberede, når du kommer hjem fra arbejde. De fleste er så nemme, at du hurtigt kan lave en stor portion, så der også kommer til at være mad til næste dag. 

Artiklen er skrevet i samarbejde med dk-kogebogen.dk. De har en lang række forskellige former for opskrifter, og du kan derfor selvfølgelig finde alle tre opskrifter hos dem. 

1. Frikadeller

Frikadeller er virkelig nemme for dig at lave – derudover er det meget nemt for dig at gemme masser af grøntsager i dem, hvis du bare sørger for at blende dem fint nok. Derfor er det en oplagt ret for dig at servere på en travl hverdag. Frikadellerne kan i høj grad passe sig selv på panden – du skal bare lige sørge for at vende dem. Vil du gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du tilberede dem i ovnen. 

2. Spaghetti med kødsovs

En anden meget nem ret, som dine børn helt sikkert vil elske at sætte tænderne i, er spaghetti med kødsovs. Igen er kødsovsen et rigtig godt sted til at gemme masser af blendede grøntsager, og det vil ikke tage dig særlig meget længere tid at lave en dobbelt portion, så der er til dagen efter. 

3. Lasagne

En lasagne kan tage flere timer, men behøver det langt fra. Du kan købe færdig sovs, færdige plader og skal så bare lave en kødsovs at komme i. Når du har lagt lasagnen sammen, kan den passe sig selv i ovnen, indtil det er spisetid.