tilbud på gulvafhøvling

Trænger dine gulve til en gulvafslibning?

Trænger dine gulve til en gulvafslibning?

Selv de flotteste trægulve kan blive slidte med tiden. Drejer det sig kun om lidt overfladiske ridser og slid, kan det nemt klares med en gulvafslibning.

Denne behandling af gulvet giver det nyt liv og skaber en fuldstændig ensartet overflade. Denne lukkes efterfølgende med en god behandling med f.eks. olie, lud eller lak.

Vil du vide mere om gulvafslibning og hvad det koster? Læs med i denne guide!

Sådan foregår en gulvafslibning

Der er flere trin i denne behandling af dine gulve. Først udsættes gulvet for en grovslibning. Herefter foretages en mindre grov slibning. Til sidst sluttes processen af med en finslibning. 

Efter de forskellige slibningsmetoder har du et flot og ensartet gulv igen. Slibningen fjerner små overfladiske ridser og genstridige pletter på gulvet. 

Drejer det sig om mere dybe ridser? Så er det ikke sikkert, at en gulvafslibning er nok. Du vil i stedet skulle have foretaget en gulvafhøvling, hvor man fjerner et helt lag af trægulvet. 

Skal gulvet behandles bagefter?

Er det nok med blot en gulvafslibning? Nej, faktisk ikke. Denne proces bør altid afsluttet med en overfladebehandling af lukket. Dette gøres for at sikre, at overfladen er lukket. Det kan være med lak, lud, olie eller maling. Overfladebehandlingen er med til at gøre gulvet resistent over for vand og mere slidstærkt over for hverdagens brug og slid. 

Hvad koster en gulvafslibning?

Priserne på gulvafslibning varierer. Det kommer an på, hvilket firma du vælger til opgaven. Derudover afhænger det selvfølgelig også af, hvor stort et rum og hvor mange m2, der er tale om. 

Din pris kan også variere afhængigt af, hvilken overfladebehandling du vælger. Nogle er dyrere end andre. 

Du kan med fordel søge online for at finde gulvfirmaer, der foretager gulvafslibninger. Du kan undersøge priserne på deres hjemmesider eller forespørge et uforpligtende tilbud fra dem. 

Med denne guide skulle du gerne være klædt godt på til at finde et professionelt gulvfirma!