engelsk sprogkursus

Sprogkurser i engelsk - Udvid dine horisonter

Sprogkurser i engelsk - Udvid dine horisonter

Engelsk er at af de mest benyttede sprog i verden og indgår ofte, som en del af vores daglige arbejde. I en verden der gradvist bliver mere og mere international og digitaliseret, vil det derfor for de fleste være en fordel, med stærke sproglige kundskaber.

Det vi kan tilbyde dig, er undervisningsforløb som er individuelt tilpasset til dine behov og ønsker. Vi har alle forskellige måder at lære på, så hvad enten du ønsker et koncenteret eneforløb eller foretrækker at sparre med andre i samme situation, så finder vi i samarbejde den løsning, som passer til dig.

Sprogkurser i engelsk: Undervisningsforløb skræddersyet til dig

Vi kan blandt andet tilbyde dig: 

• Intensivkurser – For deltagere som ønsker et intensivt kursus, i at forbedre deres sproglige evner.

• Crashkurser – For de af vores deltagere som ønsker at arbejde koncentreret og modtage enelektioner undervejs.

• Specialkurser – For de deltagere som ønsker specielt designet undervisning, med fleksible mødetider og -steder.

Ydermere tilbyder vi også åbne kurser, for kursister fra forskellige virksomheder, som ønsker at forbedre deres sproglige kunnen. Vi sørger for at kurset er brancherelevant og vil være fokuseret på arbejdsssituationer. Undervisningen foregår på forskellige niveauer, så alle deltagende vil få maksimalt udbytte af deres tid hos os. Vi vil inden påbegyndelse af kurset foretage en mundtlig test, for at kunne bedømme de forskellige niveauer og dermed give jer den bedste service. 

Vi tilbyder også online kurser, som i disse travle og moderne tider, er et populært valg for mange private og virksomheder. 

• ZipCoach – Dette kursus tager udgangspunkt i relevante situationer i erhvervslivet. Lektionerne er á 45 min. pr. session og der kan med fordel købes flere sessioner pr. gang, for at modtage en besparelse.

• ZipChat – Dette kursus henvender sig til både professionelle og private, som ønsker at forbedre deres engelske. Lektionerne er á 30 min. pr. session og der er ingen binding.

• ZipCourse – Dette program skræddersyes individuelt til den deltagendes behov, for at give fleksibilitet til både private og professionelle. Lektionerne er á 60 min. pr. session, eksklusiv opgaveløsning

Ønsker du at vide mere omkring dine muligheder for at forbedre niveauet af engelsk, for dig selv eller din virksomhed? Så kan du med fordel se med her.