blogger

Skal man som blogger kunne leve af det?

Skal man som blogger kunne leve af det?

Hvis du nogensinde læser artikler eller bare finder regnskaber frem hos dem, der arbejder som blogger eller har det som (en del af) deres hovedindtægt – for det er jo en forretning – så vil du formentlig blive overrasket over, hvor mange penge der kan være i det.

Derfor er det attraktivt for mange at kaste sig ud i den slags, for det kræver jo “bare” at man kan skrive – og grammatikken behøver (åbenbart) ikke være specielt god – og så opretter man en blog og skriver fra ens tablet, bærbare computer eller endda telefonen.

Det er jo noget, som langt de fleste kan gøre på farten.

Det er jo ikke som at blive god til at spille fodbold, der kræver de rette rammer, men derfor kræver det stadig øvelse at blive god til noget.

Man siger, at der skal 10.000 timer til at øve sig i, før man er perfekt til noget.

Men for at blive ved det at være fodboldspiller, så kan du stadig lære at blive god til fodbold, men derfor er der langt til de store klubber og gigantiske lønninger, som det er de færreste forundt.

Det er svært at leve af at blogge

For skal vi være ærlige, så er det som regel kendte mennesker, som er kendt for noget i forvejen, der træder tilbage fra den scene, der begynder at blogge, fordi der er store penge i det.

Firmaer vil nemlig betale mange penge for, at deres produkter bliver fremhævet på disse blogs af kendisser, da det giver stor troværdighedsværdi, og andre mennesker vil så gerne være lige som disse kendte, så de køber de samme produkter.

Hvis du så ikke allerede er kendt, så er der lang vej for at kunne leve af det, da du skal arbejde dig op fra bunden.

En anden ting er, at man også kan hyre en blogger: https://wordpens.com/hyr-en-blogger/ , men det bruger man mest i en anden sammenhæng.