advertorial

Drømmer du om at få mere tid i det daglige – men sætter du stadig pris på at tilberede familiens aftensmad fra bunden? Så kan du overveje at tegne et abonnement på en måltidskasse.

Nem og lækker aftensmad med en måltidskasse

Når du vælger en måltidskasse slipper du for at skulle købe ind til aftensmad efter arbejde. Du skal ikke tænker på hvad familiens skal have til aften – det vil fremgå af ugens menuplan

Du behøver ikke at bekymre dig om du har ingredienser til fremstilling af måltidet. Og du undgår at skulle svede over komfuret i timevis for at kunne stille mad på bordet.

Hvor finder jeg de mest familievenlige måltidskasser?

Hvis du leder efter en måltidskasse som indeholder nemme retter for hele familien kan du finde hvad du søger hos Kokkens Hverdagsmad. Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i måltidskasser som er sammensat på en måde så alle kan være med.

De lækre og velsmagende retter i en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse er nemme og hurtige at tilberede. Det betyder at du ikke behøver at bruge mere end en halv time på at fremstille familiens aftensmåltid. Samtidig har retterne et højt næringsindhold – og der er stor variation de enkelte retter imellem.

I kassen, som leveres til din dør hver uge, finder du alt hvad du skal bruge for at tilberede lækker mad tre til fire gange om ugen. Mængden af ingredienser er nøje afstemt antallet af kuverter således at intet går til spilde.

Der følger et let læseligt opskrifthæfte med i kassen med anvisninger på hvordan de enkelte retter tilberedes. Det er nemt og bekvemt – og du kan med stor fordel invitere ungerne med i køkkenet når aftensmaden skal laves.

Du kan se de forskellige måltidskasser – Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse – fra Kokkens Hverdagsmad, og bestille familiens måltidskasse, på hjemmesiden https://www.kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/