hundedækkener

Sådan vælger du hundedækkener til din hund

Sådan vælger du hundedækkener til din hund

En hund kan af flere årsager have brug for et dækken. Det kan være til at beskytte hundens pels, når du går tur med den i regnvejr. Men du kan også bruge et dækken til hunden, når den har været i bad eller en tur ude og svømme. Sidst men ikke mindst kan du også få vinterdækkener, så din hund kan holde sig varm udenfor i kulden.

Vil du vide mere om hundedækkener? Læs med i denne guide og få mere information om de forskellige slags dækkener til hund, der findes. 

3 typer hundedækkener

Der findes masser af udstyr til hunde. Dækkener er der naturligvis derfor også flere af. De har alle hver især deres formål. Læs mere om de tre typiske typer her og find ud af hvilken, du har brug for.

1. Regndækken

Det er ikke alle hunde, der holder til at gå ude i regnen. Det kan f.eks. være fordi, de bliver for kolde af det. Eller fordi de har en pels, der tager lang tid om at tørre. Derfor er regndækken også ret praktisk. Netop fordi du ikke behøver tørre hele hundens pels af, når I kommer indenfor igen. 

2. Tørredækken

Et tørredækken er ideelt, når du har badet din hund eller hvis den har været på svømmetur. Dette kan hunden nemlig gå rundt med på. Det er i stedet for at give hunden et håndklæde på. Dækkenet kan nemt sættes fast om hunden, så det ikke ryger af.

Så skåner du også møbler og lignende indenfor for en våd hund. Og pelsen tørrer hurtigere med dette på.

3. Vinterdækken

Hunde med knap så tyk pels eller hunde med sygdomme som f.eks. gigt, tåler ikke at gå ude og fryse alt for meget. Derfor er det helt ideelt at købe et vinterdækken, som du kan give din hund på under de kølige gåture om vinteren.