le klint

Indret soveværelse med eksklusive Le Klint lamper

Indret soveværelse med eksklusive Le Klint lamper

Et soveværelse skal være et rum, der er behageligt og afslappende at være i. Når du ligger i sengen om aften, skal du i ro og mag kunne læse en god bog eller et spændende ugeblad. Det kræver selvfølgelig den helt rette belysning ved siden af sengen. En god natlampe enten til væg eller til at have stående på natbordet. Det danske brand Le Klint har produceret rigtig mange fine designs, heriblandt også væg- og bordlamper, der passer perfekt til det stilfulde soveværelse.

Historien om Le Klint lamper

Brandet har eksisteret side 1943 og går faktisk endnu flere år tilbage end det. Før firmaet blev stiftet, gik P.V. Jensen-Klint selv i gang med at designe den allerførste af mærkets ikoniske lampeskærme, som blev brugt til en petroleumslampe. Sønnerne overtog produktionen og lancerede så lampeskærmen i 1943. Le Klint blev især kendt for deres unikke gribekrave, hvilket de stadig er kendt for i dag. I de efterfølgende årtier har mange nye designs set dagens lys, fælles for dem alle er deres eksklusive og tidløse udformning.

Indret dit soveværelse med disse Le Klint lamper

Det danske brand har lavet utrolig mange flotte lamper. Deres fine bordlamper og væglamper er især et godt match til soveværelset.

Væglampen Mutatio Model 253 er mere moderne end Le Klints helt tidlige designs. Den er derfor perfekt til dig, som vil indrette soveværelset med et moderne og funktionelt udtryk. Lampen har fine detaljer, som vidner om høj kvalitet.

Bordlampen Model 360 er perfekt til sengebordet. I enten sort eller messing kan den, med den stilfulde hvide lampeskærm, give dig et godt læselys. Lampen er tidløs og kan også bruges i andre rum.

Shop Le Klint lamper til soveværelset her

Du finder et rigtig stort udvalg af Le Klint lamper hos Designklassikershop.dk. Her finder du mange fine væglamper og bordlamper fra mærket.