guide til leasing af bil

Hvad er fordelene ved leasing af bil?

Hvad er fordelene ved leasing af bil?

Der er flere gode grunde til at du som bilejer bør overveje leasing af din næste bil. Du er sikkert bekendt med den høje registreringsafgift på 150 % i Danmark. Det er den primære årsag til at rigtig mange vælger at lease deres bil frem for at købe den. Hvis du godt kan lide at køre i en nyere bil og ikke skal bekymre dig om den kan sælges igen, så er leasing det helt ideelle valg. De seneste undersøgelser viser at leasing bedst kan svare sig, hvis du vælger at udskifte din bil mellem 1-3 år. Dermed har du kun betalt en lille del af hele bilen værdi, hvilket vil være et større tab hvis du havde købt bilen. 

Du betaler oftest kun mellem 0,5 – 2 % af registeringsafgiften om måneden, når du leaser en bil. Hvis du i stedet vælger at købe din bil, skal du betale de 150 % i registreringsafgift med det samme. 

Fordele ved leasing af bil

Der er stor vækst for leasing af biler i Danmark. Det er blevet populært både hos de autoriserede bilforhandlere og ikke mindst de lokale bilforhandlere. Leasing er blevet stort primære på grund af den store registreringsafgift vi har i Danmark. Leasing er også smart, fordi det giver dig en frihed og sikkerhed i økonomien. De fleste bilejer ved ikke, hvad det kommer til at koste dem at købe en ny bil. Der opstår skader, reparationer og service der kan ende med at blive dyrt. Når du leaser din bil, kan du med ro i sjælen sætte dig ind i bilen, da du er dækket af dit leasingselskab. Du betaler et fast beløb om måneden, som dækker over bil, service, vedligeholdelse, forsikring og vægtafgift. Det gør at du ikke skal bekymre dig om uventede værkstedsregninger eller en bil der lige pludselig ikke vil starte. 

Læs meget mere om leasing af bil hos https://loq.dk/.