Privatskole hvidovre

Find privatskole tæt på Hvidovre med højt fagligt niveau

Find privatskole tæt på Hvidovre med højt fagligt niveau

Hvis du gerne vil give dit barn et højt fagligt niveau helt fra start af, er det en god ide for dig, at du vælger en privatskole. Der kan de ofte stille nogle højere krav til eleverne, samtidig med at der ofte er mindre klasser, så lærerne har mulighed for bedre at hjælpe eleverne. Det giver alt i alt eleverne mulighed for at dygtiggøre sig hurtigere. 

Bor du i Hvidovre, overvejer du sikkert en privatskole i Hvidovre.  Det kan dog være en god ide for dig, at du ser lidt udover kommunens grænser for at finde en privatskole. Det kan for eksempel være til Frederiksberg, hvor du finder Johannesskolen. Det er en skole, der kan bryste sig af, at deres elever har et meget højt fagligt niveau – samtidig med at de selvfølgelig har blik for, at eleverne også skal fungere socialt. 

Få dit barn skrevet op så tidligt som muligt 

Hvis du ønsker at få dit barn ind på Johannesskolen eller en anden privatskole, der er meget populær, er det en god ide for dig, at du skriver barnet op tidligt. Gerne faktisk mens det stadig er en baby. Hos Johannesskolen bliver eleverne nemlig optaget efter, hvor gamle de var på det tidspunkt, hvor de blev skrevet op. Derfor er det altså en fordel at være tidligt ude. 

Har du ikke fået skrevet dit barn op inden skolestart, har det dog stadig mulighed for at komme ind på skolen. Du kan skrive det på venteliste til en af de almindelige klasser eller til en af de klasser, der hvert år bliver oprettet. 

Skolen opretter nemlig hvert år tre klasser med elever ude fra. Det drejer sig om en fjerde klasse, en sjette klasse og en syvende klasse. Alle, der vil gå i klasserne, skal igennem en optagelsesprøve for at sikre, at de lever op til det høje faglige niveau, som skolen forventer af dem.