Brugte biler i danmark, salg af biler, bilportal

Find brugte biler til salg på landets førende bilportal

Find brugte biler til salg på landets førende bilportal

Er du i markedet efter en udvidelse af din hjemlige vognpark – og må din nye bil helst ikke være for dyr? Så kan du med fordel tage et kig på det bugnende danske marked for brugte biler til salg. Her vil du nemlig med overvejende sandsynlighed kunne finde netop den bil du søger, og det til en pris som ligger væsentligt under bilens nypris.

Fabriksnye biler er dyre i Danmark

En af de vægtigste grunde til at købe brugt frem for nyt er at nye biler i Danmark er belagt med så høje skatter og afgifter at deres priser bliver sendt på himmelflugt. Dette medfører for det første at du er nødt til at gældsætte dig for at kunne finansiere købet af en ny bil.

Er du i gang med at etablere dig på bolig og arbejdsmarkedet, samt måske endda i gang med at stifte familie, har du nok lyst til at holde din gæld på et absolut minimum. For det andet vil værdien af bilen falde drastisk i løbet af dens første tre til fem leveår, hvilket igen medfører at du ikke vil kunne sælge bilen uden et tab. På et tidspunkt vil størrelsen på lånets hovedstol overstige bilens aktuelle værdi – og så er du nærmest teknisk insolvent.

Køb brugt når du køber bil – det betaler sig

Vælger du i stedet at købe brugt kan du finde en bil som er i fin og køreklar stand – til en brøkdel af nyprisen. Efter de før nævnte tre til fem år vil bilen have gennemlevet størstedelen af sit værditab, selv om den stadig har masser af år tilbage under motorhjelmen og kilometer tilbage i tælleren.

På den online bil portal Biltorvet.dk finder du et stort udvalg af brugte biler tilsalg hos anerkendte danske forhandlere – se samtlige annoncer på Biltorvet.dk