bobehandling

Få kompetent advokathjælp til bobehandling

Få kompetent advokathjælp til bobehandling

Har du netop mistet et nærtstående familiemedlem, en kær ven, eller måske en kæreste eller en ægtefælle? Så ved du sikkert alt om hvor mange opgaver som følger i kølvandet på et dødsfald.

Det er en rigtig god idé at få professionel assistance i denne forbindelse. Du kan for eksempel få en marskandiser til at forestå rydning af dødsbo og en bedemand til at hjælpe med at arrangere selve begravelsen eller bisættelsen. Og i forbindelse med bobehandling kan du med fordel alliere dig med en dygtig advokat.

Hvad er bobehandling?

Boet efter en afdød skal i visse tilfælde behandles af en advokat, som kan hjælpe med fordelingen heraf. Når et menneske afgår ved døden vil den bedemand som varetager håndtering af dødsfaldet og de dertil hørende opgaver indsende en dødsanmeldelse til Skifteretten.

Skifteretten vil derpå sende en møde indkaldelse til den person som forestår begravelsen eller bisættelsen – typisk en af de nærmeste pårørende til den afdøde. Vedkommende kan vælge at fortælle eventuelle andre efterlevende, som har status af arvinger, om mødet. Disse kan så vælge at give fuldmagt, således at de ikke selv behøver at møde op. Og man kan som pårørende vælge at sende sin egen eller den afdødes advokat, således at man ikke selv behøver at møde i Skifteretten.

Hvor kan jeg få hjælp til bobehandling i Vordingborg?

Er du bosiddende i den sydøstlige Sjælland eller på det nordlige Falster kan du søge assistance med hensyn til bobehandling hos Advokatfirmaet Kromann Nielsen. Advokatfirmaet Kromann Nielsen, som er stiftet, ejet og drevet af advokat Lonnie Kromann Nielsen, kan du få hjælp til alle de formalia som knytter sig til bobehandling, her under overblik over formuen, valg af den rette skifteform, udlevering af boet fra skifteretten, salg eller udlægning af aktiver, udarbejdelse af åbningsstatus og udarbejdelse af boopgørelsen.

Du kan læse mere på kromann-nielsen.com