advertorial

Elsker du at afslutte dagen med et afslappende karbad? Så er du heldig hvis du har et badeværelse med eget badekar. På den måde kan du nemlig nedsænke dit legeme i varmt og velduftende vand lige så ofte du ønsker.

Det er op til dig – og kun dig – at vælge musikken på anlægget og duften på de olier, urter eller salte som skal tilsættes vandet. Og du kan selv bestemme hvor lang tid du ønsker at tilbringe i din hjemmespa.

Et slidt og misfarvet badekar kan være skadeligt for din sundhed

Du bør dog i den forbindelse holde øje med emaljen i dit badekar. Er karrets inderside en mosaik af revner, ridser og skrammer, og er emaljen præget af grimme gulligt brune misfarvninger? Så bør du være på vagt.

Dit badekar kan nemlig vise sig at være en sand bakteriebombe. Og så udsætter du faktisk dig selv for en helbredsmæssig risiko hver gang du tager karbad.

Få repareret emaljen i dit gamle badekar

Du behøver dog ikke gå så langt som til at smide badekarret ud. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at reparere emaljen på karrets inderside sådan at denne bliver så god som ny. Dette sker ved en metode som kaldes reemaljering.

Reemaljering skal helst udføres af en dygtig badekarsmaler, da der er tale om en temmelig omstændelig procedure. Med en erfaren badekarsmaler til hjælp er du garanteret et perfekt resultat i form af en stærk og skinnende emalje. Og så er det langt billigere at få badekarret reemaljeret end at skifte det ud.

Find den nærmeste badekarsmaler i København

Bor du i eller i omegnen af København eller på Frederiksberg hedder din lokale badekarsmaler Emaljespecialisten. Du kan altid kontakte Emaljespecialisten for et stærkt tilbud på reparation af slidt emalje badekar – klik ind på Emaljespecialistens hjemmeside Emaljespecialisten.dk og læs mere.