gulvafslibning ringsted

Få et smukt resultat med en professionel gulvafslibning i Ringsted

Få et smukt resultat med en professionel gulvafslibning i Ringsted

Når dit trægulv begynder at virke trist i overfladen, og denne føles ru og ujævn at betræde – så er det sikre tegn på, at dit trægulv er blevet slidt. Slid i et trægulv manifesterer sig særligt i en grålig og mat overflade, som er forårsaget af nedtrådt støv og snavs. Dette skidt kan indlejre sig i de porøse træfibre, fordi disse ikke længere er beskyttet af sæbe, lak eller olie. Måske har du ikke været helt obs på at vedligeholde det beskyttende lag ved hjælp af special sæber, med hvilke gulvet skal vaskes med jævne mellemrum, hvis det ikke skal blive grimt. Eller måske er der gået så lang tid siden sidste gulvafslibning, at det er på tide igen.

Kan mit gulv tåle en gulvafslibning?

Måske er du nervøs for, om brædderne i dit trægulv er tykke nok til at kunne tåle en gulvafslibning. Men det behøver du ikke at være. Langt de fleste trægulve kan sagtens tåle en professionel gulvafslibning – og vil faktisk have godt af det. En gulvafslibning med efterfølgende plejende og beskyttende behandling kan gøre gulvets overflade smuk og jævn igen – uden splinter, skrammer og misfarvninger.

Ved en gulvafslibning fjernes det øverste af træværkets overflade – op til to millimeter – ved hjælp af sandpapir, monteret på en slibe maskine. Herved slibes alle overfladiske skønhedspletter (for eksempel grimme skjolder, misfarvninger fra solfalming, slidspor og ridser) bort, og det friske træværk åbenbares. En gulvafslibning er langt mindre drastisk end en gulvafhøvling, og i de fleste tilfælde fuldt tilstrækkeligt til at opnå det ønskede resultat.

Find en professionel gulvmand online

Hvis du ønsker det smukkeste og mest ensartede resultat, bør du lade din gulvafslibning udføre ved en professionel fagmand. Hos Gulvkanonen.dk finder du udelukkende dygtige og faglærte håndværkere med speciale i behandling af trægulve. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-ringsted/