rekrutteringsfirma

Et rekrutteringsfirma kan gøre ansættelsesprocessen lettere for dig!

Et rekrutteringsfirma kan gøre ansættelsesprocessen lettere for dig!

Og dette gælder sådan uanset, om man er den person, der gerne vil ansættes, eller om man er den person bag skrivebordet, der leder efter den rette arbejdskraft, der vil passe ind i virksomheden.

Og selvfølgelig leder den jobsøgende da også efter et arbejde, men man vil jo gerne ende på en god arbejdsplads.

Det er lidt at betragte som to blinde høns, der IKKE kan finde korn, men de pipper nogle gange tæt på hinanden, mens de mange gange er langt væk fra hinanden – og de finder ikke sammen.
Selv hvis deres veje mødes, så er de måske ikke klar over, at de har fundet perfekt sammen.

Prøv også lige at tænk på, hvor meget arbejde der er i den proces fra begge sider af, og ikke mindst hvor meget unødigt arbejde er bliver brugt fra begge parters side, som kunne være brugt mere effektivt, men man kan bare ikke se, hvordan man skal gøre det anderledes.

Firmaet skal kulegrave en masse ansøgninger, udvælge de bedste, have dem til samtale, måske gennemføre en test, måske endnu en samtale og så ansætte den bedste – og det er stadig ikke ensbetydende med, at man har fundet den bedste til jobbet.

Den jobsøgende har travlt med at sende ansøgninger, følge op på dem, pleje sit netværk og trække veksler på folk, og den del kunne meget af det undværes, hvis man havde andre, der kunne gøre arbejdet for en, så man kunne bruge tiden på at forbedre ens CV for eksempel.

Ved at få for eksempel et rekrutteringsfirma eller rekrutteringsbureau til at klare den slags for begge parter eller måske den ene part, hvis man er specialist i dette, så får man ikke alene udliciteret en masse arbejde, man får også nogle til at bruge den fornødne tid, man måske ikke selv har, til at danne det bedste match.