døre

Er det muligt at genskabe nogle døre?

Er det muligt at genskabe nogle døre?

advertorial

Måske havde du en dør som lille i dit barndomshjem, som du var stærk knyttet til, eller du har set billeder af en dør, som du godt kunne tænke dig at have derhjemme!

Lighedspunktet mellem disse to døre er, at ingen af dem findes længere, da de hører fortiden til, og måske er den ene dør endda noget, som der aldrig har eksisteret, men som der er blevet skabt som en del af en fiktiv kreation.

Men det hindrer ikke en i, at man gerne vil investere i den her dør og selv eje den, men der er jo netop det problem, at man ikke bare kan gå ned i byggemarkedet eller tilsvarende og købe den her dør.

Man giver dog ikke op af den grund, for nu er man stålsat på, at man skal i mål med at få sig den dør, så man må starte helt fra bunden.

døre

Få hjælp til at få realiseret den dør

Man må prøve at finde nogle fagpersoner, der kan være i stand til at lave den dør fra bunden eller måske tage en eksisterende dør og se, om man kan tilpasse den til den drømmeverden, som man selv har i hovedet.

Et stort problem er jo netop, hvis man just har den i ens hovedet, og man ikke har en afbildning af den andre steder, for så handler det så sandelig om, hvorvidt man er god til at kommunikere ud, hvordan den så ud, og hvad den var lavet af.

Ellers må man prøve sig så godt frem, som man kan, og så må man tilpasse den senere, og det kan ske, at man skal igennem mange modeller og forsøg, førend man rammer den lige, som man have forestillet sig det og husker den.

Ellers må man gå på kompromis, når man bare nogenlunde rammer, hvordan man tænker sig, at den skal se ud.