Havetraktor

En havetraktor versus en plæneklipper og håndskubber

En havetraktor versus en plæneklipper og håndskubber

Hvad skal man lige vælge til at slå ens græsplæne eller flere af samme slags med?

Nogle mennesker kan godt lide at opgradere hele tiden, og man må sige, at før man når til sådan nogle industrimaskiner, man bruger i parker og lignende i det offentlige og hos private firmaer, så er det højeste skridt nok at få sig en havetraktor.

Se bare lige, hvor lækre de her! https://husblog.dk/top-5-populaere-havetraktorer/ 

Det er da klart, man gerne vil eje sådan en, men hvis man dårligt nok ejer noget græs derhjemme eller noget, man tilnærmelsesvis kan kalde en have, hvor der kan være flere end to mennesker og en engangsgrill, så er det et dumt køb af få sig en havetraktor – også selvom man har bagdelen fuld af penge.

Måske er man virkelig træt af den håndskubber, og man er træt af at få ondt i ryggen, fordi den billige ikke længere passer, så måske skal den opdateres – eller skal man skifte til en plæneklipper?

Hvad egner sig bedst til dine haveforhold?

En plæneklipper er nok det mest normale at beskue i de danske haver, og den slags kan man da også få i alt fra nogle mindre størrelser og helt frem til nogle, der bare mangler et sæde, så er det en havetraktor.

Men måske er man det miljøvenlige menneske, der ikke vil bruge unødigt brændstof, så man vælger at benytte sig af den håndskubber, så man samtidig får motion, og så skåner man naturen.

Dog kan man med tiden ende med at få ødelagt ens krop af det arbejde, og det kan ende med at tage lang tid at udføre.

Således kan man dog vælge at betale sig fra det arbejde, men så var det måske nemmere at anskaffe sig en plæneklipper i stedet.

Man kan jo være sparsom med at fylde den op og kalkulere med, hvornår der skal slås græs, så man ikke behøver gøre det for tit.