Blomsterbutik

En blomsterbutik forskønner scenariet

En blomsterbutik forskønner scenariet

advertorial

En blomsterbutik kan virkelig gøre gadebilledet noget kønnere at betragte, også selvom man ikke lige har brug for at besøge den, når man er ude at gå eller på anden måde frekventerer området, den ligger i.

Skal man så ligefrem købe blomster det sted, så smiler man bare endnu mere ved tanken om, at man snart skal derhen, og smilet topper, som man går ind i forretningen.

Der er intet galt med mange andre forretninger, men om det er en bank, et iværksætteri, en maskinfabrik, en smed eller andet, så er det meget klinisk, firkantet og uden så mange farver.

En blomsterhandler oser af liv, dufter skønt, liver op med sine farver, og nogle gange er der jo også ekstra liv derinde i form af brumbasser og andet, og det er bare med til at gøre stedet endnu mere autentisk.

Blomsterbutik

Det bliver noget særligt at komme ind i den blomsterbutik

Det kan være ens sædvanlige blomsterbutik på jagtvej, som man glæder sig til at komme forbi på ens daglige rute, og måske lægger man endda turen om, så man ved, at man kommer forbi forretningen, da man godt kan lide at kigge ind ad vinduerne.

Også selvom der er lukket, så kan man lide at kigge ind på indretningen, og måske kan man hente inspiration til, hvad man skal købe næste gang.

Når butikken er åben, så sjosker man lige ind, selvom man ikke havde tænkt sig at købe noget, fordi man lige skal nyde synet og duften, for det er jo ganske gratis, og så kan man lige få en sludder med de ansatte eller indehaveren, som man er begyndt at kende en del, fordi man kommer der så tit.

Derfor ender det da også oftest med, at man lige kommer til at købe en buket med hjem, fordi man ikke kan lade være.