isolering

Byt ikke rundt på isoleringsmetoderne!

Byt ikke rundt på isoleringsmetoderne!

Man er nok næppe så god til at isolere, hvis man blander rundt på, hvordan man skal gøre det og hvor henne, og hvilke materialer man skal bruge det givne sted – og når man endda langt, før man opdager fejlen, så skal man nok lade en professionel om at gøre det.

Nogle isoleringsopgaver kan man formentlig godt klare selv, medmindre man er virkelig gangbesværet eller har ti tommelfingre, men der er også nogle isoleringstjanser, som man skal lade fagfolk om at gøre, hvor der måske er tale om noget teknisk eller specifikt, der skal isoleres.

Man skal altid bruge de rigtige remedier, fremgangsmetoder og værktøj til den slags.

Men selv for de professionelle kan man måske komme til kort med materialet, eller man tænker, at man godt kan bruge noget andet isoleringsmateriale, der egentlig var tænkt til at bruges et andet sted.

Det bør man holde sig fra at gøre.

Isoleringen skal altid passe til opgaven

Der er selvfølgelig nogle isoleringsopgaver, som man simpelthen ikke kan eller må forveksle, fordi de er så forskellige, men man kan måske være ved at isolere nogle vægge og gulve, hvor man egentlig skal bruge noget forskelligt materiale til de to respektive opgaver.

Men man render så måske ind i tidsnød, eller man har noget overskydende materiale liggende fra den ene opgave, som man ikke gider gemme på eller tage med videre til en anden opgave, og så kan man bruge det her, tænker man.

Det kan så godt være, at løsningen er nogenlunde god, men den er måske slet ikke god nok, som hvis man havde fulgt “opskriften”.

Man kan sige, at hvis du gør den slags derhjemme, så er det for egen regning, men er man ansat til at isolere ude hos en kunde, så skal man også gøre det, som man har lovet at gøre.

Også selvom man måske gør det for at spare materialer.